Vi vill ha mer sportlov!

 Hej nallen!

Förra veckan (V8) var en trevlig vecka. Vi hade sportlov. Det var mysigt. Vi tränade på att skriva bättre och på sådant som tillhör skolan.

Jag, Antonio, var på breakdans tillsammans med min kusin. Jag var också på fritids. Då gick vi till fritidsgården. Där spelade vi X-box 360. FIFA är det bästa spelet! Det var också kul att spela pingis.

Jag, Stephanie behövde inte gå på fritids under lovet för jag ville inte. Men jag var hemma och myste och tittade på film. Jag såg olika amerikanska filmer.

Vi hade ett roligt lov! Alla ni som snart ska ha lov… Ha ett härligt sportlov!

Hälsningar Stephanie och Antonio

Härliga nalledagar

 Gruppbild utomhus med skolan i bakgrunden
 Utomhusbild med barnen och nallen i en massa snö
 
Hej alla barn! Vi går i Klöverträsk skola som ligger utanför Luleå. Vi går i förskoleklassen och kallas Gluggar. Hannes vill berätta att nallen just nu är hos oss. Här får Ni bilder på vad nalle har fått göra med oss i veckan.
 
 
Nallen vaggas i en flickas famn
 
 
 
 
 
 
 Havanna säger att vi har lekt med den. Vi har lekt mamma pappa barn och nalle fick vara lillebror.
 
 
 
Fruktstund på KlöverträskskolanOskar och Isabelle berättar att vi har ätit frukt med den. Linnea berättar om kojan som vi byggt av snöklumpar som nalle också fick leka i.    
 
Vi undrar varför nalle bara kallas nalle. Har den något namn?
 
Sångstund med gluggarna
På vår skola hjälps vi alla åt, stora som små. Barbro som spelar gitarr är vår vaktmästare och rycker in när vi vill ha hjälp med både det ena och det andra.
 
Här vägs nallenVem väger mest nallen eller stentrollet?
 
Dessutom har vi haft nallematte med våra balansvågar som vi har byggt alldeles själva. Vi kollade om nalle var tyngre eller lättare än ett silverband och då upptäckte vi att nalle var tyngre än silverbandet och att nalle faktiskt var lättare än ett stentroll.
 
Gustav och Anna är inte här idag när vi skriver detta brev men de har också lekt med nalle i veckan. Det var trevligt att nalle har varit här och lekt med oss alla barn. Vi hoppas att nalle snart är hemma hos er igen!
 
Kram från barnen i Gluggarna på Klöverträsks skola.

Vill ni veta lite mer om vår skola kan ni gå in på den här länken.

Efterlysning från Hallsberg

Hej!
Vi skulle gärna vilja på något sätt träffa er nalle. Vi har precis läst om samer och firat deras nationaldag med mycket spännande aktiviteter. Vi kastade lasso, bakade tunnbröd, tittade på kläder, hantverk, mm från en låda vi lånat från Länsmuseet. Jag(Jenny) är i 7 led same och har anknytning till Vilhelmina. Vi är en skola med 100 elever och väntar med spänning på att höra ifrån er. Mvh Jenny