En riktig jul med hockeyfamilj

Hej på er alla!
Jag heter Maria och är rektor på två byaskolor i Luleå kommun, Aviks skola och Klöverträsk skola. Alvik ligger ca 2.2 mil söder om Luleå och Klöverträsk 4.7 mil sydväst om Luleå centrum. Själv bor jag i Södra Sunderbyn som ligger 1,5 mil väster om Luleå.

Här i Sunderbyn är nallen nu och under jullovet bor han just nu hos mig och min familj. Min yngsta son Lukas som är 12 år och går i år 6 på Hemängsskolan vill gärna ta med nallen dit en dag, och jag själv vill att eleverna på mina två skolor ska få träffa honom och visa deras byar för honom och er.

Lukas spelar ishockey och ska spela några matcher i Piteå i helgen. Jag hoppas att det är ok, för er att Nallen hejjar på Sunderby Sk:s pojkar -99 i helgen då de ska spela ishockey i Piteå. Vi har ju sett vems logga han har på sitt ena ben:)

 

I dag har nallen hälsat på några av mina vänner här i Sunderbyn. Som ni ser på en av bilderna så leker han med en liten kille som heter Ruben. Ruben bor i en vacker, timrad norrbottensgård invid Luleälv. På en av bilderna sitter nallen bredvid en tomte på trappen till en annan vacker gård här i byn, där Lenita firade nyår, hon är lärare på Raketskolan i Kiruna och tog med nallen hit.

 

 

 

 Ha ett fortsatt trevligt jullov alla i Skåne, och hoppas att ni också får lite snö hos er. Vi har så mycket så ni skulle kunna få lite av oss.

Kramar från Maria och Lukas i S Sunderbyn