Jaaa… vi och 99 lag till!

Hejsan alla nya och gamla nalleresanbesökare!

Nalleresan hänger med ännu en omgång i Webbstjärnans tävling! Heja klass 3a och 3b på Sofielundsskolan! Nu är vi bland de 100 bästa bidragen. Vi är så glada och stolta.

Glada pojkar och flickor som är samlade kring ett fotbollsmålVår nalle är just nu på resande fot och färdas söderut längs västerbottens kust. Snälla nallekompisar, krama om vår nalle ifrån oss! Det är en riktig lyckobjörn som ni har i era händer. Vi ser mycket fram emot att höra av er!

Gruppbild utomhus med skolan i bakgrundenEn skolklass med nallenNallen tillsammans med skolbarn i ett snöklätt vinterlandskap

Vi vill också uppmärksamma alla skolor i Karesuando, Kuttainen, Kiruna, S Sunderby, Alvik, Klöverträsk, Piteå och Älvsbyn som redan har träffat och tagit hand om vår nalle. Det hade inte blivit någon resa utan ert engagemang och vilja att skriva till oss. Ett stort tack till er alla!

Elever från T skola tillsammans med nallen och deras nalle CrosbySju pojkar som är med i Småstjärnorna ler mot kameran

Nu är det fortsatt full fart framåt mot nya äventyr. Vi har nya inlägg på gång som handlar om oss, vår skola och vardag. Ni får gärna kommentera eller skriva egna inlägg till oss. Vi är alla med på resan som deltagare, nallemottagare eller läsare.

Fortsätt följa nalleresan.se!

Soliga hälsningar alla skolbarn på Sofielundsskolan

9 reaktion på “Jaaa… vi och 99 lag till!

 1. HEJ !!! alla barn hoppas ni gillar våran blogg den är verkligen speciell/populär. Vi hoppas att ni tycker att vi förjänar första plats. HOPPAS VI VINNER. Hälsningar Stephanie och Maja :-) xD :D <<<3

 2. Vilka glada och härliga barn vi har på Sofielundsskolan! Ett stort grattis!
  Massor med kramar Barbro

  • Tack, tack Peter! Vi är jätte glada över vår nalle och vår blogg. Hoppas att du får en trevlig helg!
   Hälsningar Therese, Bruna, Ismena, Ali K, Daria, Cederic, Farouk och Samuel

 3. Hej alla Nalleälskare!
  Vi är jätteglada att vi har gått vidare i tävlingen. Tänk att vi är bland de hundra bästa. Ni som har Nalle just nu måste ge den en stor kram ifrån oss. Alla barn får ge Nalle en kram var. Berätta för Nallen att vi saknar honom/henne jättemycket. Vi har förstått att vår Nalle inte hinner tillbaka till sommarlovet, och det tycker vi är tråkigt. Det finns kanske någon som kan sy en nalle och skicka till oss?
  Hälsningar från alla glada barn i 3b på Sofielundsskolan

 4. Hej!
  Jag Rayaan och min kompis Steffy saknar vår nalle och vill gärna ha tillbaka vår nalle.

  Hälsningar Rayaan och Steffy

  • Hej Rayaan och Steffy! Ni kan vara lugna nallen kommer tillbaka nästa läsår men han har så mycket bus att hitta på innan dess. Det är bra att ibland få längta efter något, precis som Bäckskolan skrev till oss i en kommentar.
   Hälsningar Barbro

 5. Hej! Jag och min klass har saknar nallen. Hur är det med nallen? När kommer den tillbaka? Vilket namn fick den?

  • Hej Nadin!
   Nallens namn får vi ta upp till diskussion i klasserna. Det är många barn som undrar vad den heter. Vi får ta ett beslut snart.
   Hälsningar Barbro

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>